EXCLUSIV | Cum își pregătesc Theo Rose și Horia Brenciu concurenții pentru a câștiga trofeul “Vocea României: “E momentul să confirmăm”

26 10. 2024, 16:35

Theo Rose și Horia Brenciu fac echipă pentru a doua oară ca antrenori la Vocea României, emisiune difuzată la Pro TV, în fiecare vineri, de la 20.30. Cele mai bune voci înscrise din concurs au decis să meargă pe mâna simpaticilor artiști, care îi vor pregăti pentru următoarele etape. Obiectivul este ca trofeul Vocea României să ajungă la un concurent din echipa lor. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, Theo Rose ne-a povestit cum își antrenează concurenții pentru a fi cei mai buni. Artista ne-a spus că e cazul să confirme și să iasă învingători în acest sezon.

Theo Rose se bucură de succes atât pe plan muzical, cât și ca antrenor la Vocea României. Sinceritatea de care dă dovadă cântăreața este apreciată de concurenți, dar și de public, ea și Horia Brenciu fiind aleși de multe voci bune din concurs.

Theo Rose: „Cele mai bune voci din concurs, vă garantez, sunt la noi în echipă!”

Theo, cum sunt concurenții la “Vocea României”? Aveți numai unu și unu! Îl aveți pe Medvedi, care este favorit pentru finală. Îl aveți și pe Mircescu.

Nouă ne vine să spunem asta la fiecare sezon, dar pe de altă parte mi se pare extraordinar că fiecare sezon îl întrece pe cel anterior și de data asta chiar așa e. Avem niște voci în echipă, nu știu cum facem! Probabil că suntem doi, că ne completăm foarte bine în entuziasm, mai ales atunci când ne punem de acord cu o voce extraordinară și că ne-o dorim în echipa noastră.

Convingem cele mai bune voci să vină în echipa noastră. La fel s-a întâmplat sezonul ăsta. Cele mai bune voci din concurs, vă garantez, sunt la noi în echipă! Unde trebuie noi să ne mai punem de acord și să facem la fel? La alegerea momentelor și pieselor. Dar nu-mi fac griji, pentru că anul ăsta l-am dus pe tăicuțul meu (n.r: Horia Brenciu) la șamani, a băut ayahuască și acum i s-au deschis chakrele. Și acceptă orice propunere: o încearcă, o întoarce pe toate părțile, deci are o răbdare, nu-ți vine să crezi!

Theo Rose: „N-am câștigat niciun trofeu. De-aia zic că este momentul să confirmăm”

La Vocea României ai fost în echipă de două ori cu Horia Brenciu și o dată cu Smiley. Nu ați câștigat până acum vreun trofeu.

N-am câștigat niciun trofeu. De-aia zic că este momentul să confirmăm.

Cum pregătiți concurenții: le dați piese, mergeți la repetiții? Cred că alocați ore bune pentru momentele lor pe scenă.

Noi ne dăm întâlnire la Academia de Muzică a lui Horia. Acolo ne vedem de două-trei ori pe săptămână. A trebuit să ascultăm tot ce cântă și ce are de spus fiecare om din echipa noastră ca să-i putem potrivi. Chiar și la knockout-uri, atunci când sunt grupați câte trei, e nevoie să se potrivească cumva între ei, să fie complementari, să meargă un moment după un altul.

Așa că ne întâlnim cu ei, cântăm până când ne vine rău, ascultăm toată muzica de pe pământ și hotărâm în funcție de ce ne inspiră pe noi cel mai tare și ce ne trezește nouă emoție. Ce ne trezește nouă emoție să trezească și în cei din fața televizoarelor.

Theo Rose: „Nu mă costă nimic să dau informația mai departe”

Ce sfaturi le dai concurenților?

Să se bucure și să folosească experiența asta și în avantajul lor, pentru că de cele mai multe ori ajungem să fim niște unelte ale mass-media. Tu trebuie să înveți să te bucuri de asta și să ajungi să-ți transmiți mesajul pe care ai vrea să te vezi transmițându-l chiar și în viitor, când vei fi un mare artist. Le-am explicat cum am visat lucrurile. Nici eu n-am știut să fac treaba asta de la început. Evident, am învățat de la alții, dar nu mă costă nimic să dau informația mai departe. Poate 2 din 14 ori vor să înțeleagă.

Ce urmează pe plan muzical?

Turneul “Pe vechi”. De pe 19 noiembrie pornim prin țară cu acest turneu cu muzică interbelică. O să iasă extraordinar. L-am produs împreună cu trupa mea exclusiv. Vom cânta de toate: de la folclor, la lăutărie, la tangouri, valsuri și o să fie minunat.

Theo Rose începe turneul cu muzică interbelică

Turneul prin țară când se încheie?

Pe 2 decembrie, dar e prima parte. După sărbători, ne vedem cu a doua parte. Deocamdată n-am anunțat nimic pentru perioada aceea, dar pe 2 decembrie la Craiova, la Teatrul Marin Sorescu, este ultimul concert din seria asta.

Vei avea și invitați speciali?

O să am la câteva dintre concerte, dar sunt surpriză.

Foto: Instagram/PR Pro TV